Dintotdeauna m-au miscat pana la lacrimi cazurile sociale, acei sarmani ai sortii care nu au avut noroc sa se nasca intr-o casa mare, frumoasa, alaturi de parinti iubitori. Insa si mai mult ma cutremura copii carora din start li se refuza sansa la o viata normala. Vorbesc de cei care se nasc cu diferite afectiuni care ii condamna sa duca o viata privata de bucurii. Saracia se poate rezolva, iar uneori este chiar solutia unei copilarii pure, traite la tara, asa cum multi am simtit-o. Insa boala nu aduce decat nelinisti pentru parinti si suferinte pentru bietii copilasi.

Si da, de cand am devenit mama, aceste cazuri imi dau fiori, ma gandesc noaptea la ele, cand nu am somn si imi dau seama cat de norocoasa sunt. Tocmai de aceea, vreau sa rasplatesc Universul pentru ca mi-a dat mai mult decat mi-as fi imaginat vreodata ca merit. Si stiu ca multi dintre noi suntem norocosi, iar cu atat mai mult in aceasta perioada ar trebui sa ne intoarceam privirea catre cei batuti de soarta, catre sufletele pure care stau in corpuri bolnave.

Este atat de usor sa facem un bine, sa aducem putina bucurie de Craciun. Se rezolva chiar cu o plimbare in mall si un gest aparent frivol de shopping, la Douglas, care a lansat campania de strangere de fonduri „Beauty of Giving”. De aceasta data, prietenii de la Douglas si-au indreptat privirea catre Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, iar fondurile vor fi directionate catre amenajarea primului centru socio-medical de ingrijire paliativa destinat copiilor care sufera de boli cu prognostic limitat de viata si familiilor acestora, de la Adunatii Copaceni.

Astfel, pentru fiecare produs de machiaj Douglas Bubble Palette achiziționat offline sau online, pana pe 24 decembrie 2016, Douglas se angajeaza să ofere 10 lei Fundației HOSPICE. Avand in vedere succesul campaniilor anterioare, Douglas isi propune atingerea sumei de 35.000 lei.

Haideti sa ne alaturam acestei minunate initiative! Este atat de simplu sa aduci un zambet. Unde mai pui ca te alegi si cu un super produs de makeup, la fix pentru petrecerile care se tin lant in aceasta luna?!

douglas-bubble-palette douglas-bubble-pallette2

 

Citeste si:

  • Ultimele mele armeUltimele mele arme Daca in urma cu ceva timp (nu mult) investeam mai mult in haine decat in produse de […]
  • Ne-am simtit tare bine impreuna!Ne-am simtit tare bine impreuna! Stiti cum se intampla sa ajungi seara franta de oboseala acasa, insa sa fii nevoita sa […]
  • Wonder’fullWonder’full Nu trece zi in care sa nu ma bucur de beneficiile uleiului de argan. Pentru par, pentru […]
  • Hello Beauty!Hello Beauty! Saptamana precedenta, mai exact joi, m-am rupt de cotidian intr-un decor absolut […]