Ca in fiecare an, cand primavara da semne c-ar reveni, ma apuca si mai tare febra sportului. Pana acum am fost adepta filosofiei DoItYourself (nu va ganditi la prostii!!). Ce vreau sa spun este ca nu prea am apelat la instructori, echipamente sofisticate. Doar jogging, bicla, pilates, nelipsitele abdomene si dans cat cuprinde. Ei bine, aseara mi-am luat frumusel echipamentul si am fost la sala. Am ales 1 ora de zumba si 1 ora de aqua running. Acum sa nu credeti ca nu am tras cu ochiul la tabara adversa. Maritata sunt, deci am voie 😀

Asadar, in caz ca erati curioase ce fel de barbati vin la sala, spiritul meu critic va dezvaluie 2 mari tipologii:

1. This is Sparta! sau cei care aleg fiarele! Sanatos de fel principiul, dar o idee cam necioplit. Oricum ar fi, fac bine retinei. Nu si urechilor.

2. Apoi mai sunt cei care dau elegant din maini si din picioare, la inot. N-ai sa-i vezi niciodata la fitness, este un sport mult prea brutal pentru inteligenta si intelectul lor. Buni de admirat si acestia. Ba chiar poti face schimb de priviri inteligente si superioare. Evident, daca trec pe langa faptul ca tu esti o muritoare de rand, care se zbenguie in apa la aqua gym, iar ei chiar inoata.

IMPORTANT: Din punct de vedere fizic, cele doua tipologii se deosebesc in materie de muschi. Daca primii arata ca un bulk de muschi si au abdomene de invidiat, ceilalti sunt ceva mai alungiti, mai subtirei, mai aerodinamici. Dupa gusturi.

PS: Orice asemanare cu persoane reale este pur intamplatoare, iar eu pot fi atat, dar atat de subiectiva 😀

This-Is-Sparta

Citeste si: