A trecut ceva vreme de cand nu am mai dat pe aici. Aproape ca simt cum face parte din alta viata. O viata lipsita de griji, cu timp berechet sa fac fix ce vreau, cand vreau. O viata egoista.

Vorbeam recent cu o prietena referitor la socul pe care generatia noastra o are atunci cand vine un copil. Brusc esti tintuit in casa, cu scopul clar si precis de a avea grija de o mana de om care habar n-are pe ce lume traieste si cum sa comunice altfel decat prin plans.

Si spuneam ca suntem atat de socati (cel putin eu asa am fost) tocmai pentru ca generatiei noastre ii lipseste spiritul de sacrificiu. Adevarat, el vine o data ce dai nastere unui copil, insa te ia cumva prin surprindere si te frustreaza maxim. Adica ce? Sa nu mai bat eu strazile Bucurestiului o zi intreaga?! Sa nu ma mai duc la film? Sa nu mai cutreier magazinele ore in sir?! Sa nu ma mai duc la sala?! Ei bine nu! Nimic din ce faceai inainte si-ti facea atata placere nu mai poti face acum. Nici macar sa dormi.

Mi-e dor sa pun pe mine haine frumoase si sa ma duc la birou. Mi-e dor sa ies cu al meu sot sa mancam ceva bun si sa vorbim cate-n luna si in stele. Mi-e dor sa pierd vremea cu prietenele mele. Mi-e dor crunt sa fac sport mult si bine. Mi-e dor de mine. Dar si mai mare este dorul pe care il am pentru puiul meu, chiar de plec doar o ora. Iar de se intampla vreodata sa ii fie nu tocmai bine, ma perpelesc si ma consum cum nu m-as fi vazut capabila sa o fac. Iar daca se dovedeste ca m-am agitat de pomana, nu-i nimic, nu-nvat nimic! Cu urmatoarea ocazie ma perpelesc si mai tare. Cam atat de mult (pana la cer si inapoi x 1000000) imi iubesc odorul.

Later edit: Poate ca nu este relevant ce am scris mai sus. In mod clar, nu este pentru un fashion blog. Ba chiar, recitind, am vrut sa sterg. Insa acum totul s-a schimbat, iar blogul nu are decat sa se adapteze 😀 Cum si eu o tot fac.

rochie_botez_2

botez_salopeta_zara

Port rochie Depot96, ceas vintage Gucci si salopeta din in, Zara.

Citeste si:

  • Dor de duca (Cruise Collection)Dor de duca (Cruise Collection) Si cand imi vine asa un dor de duca nu ma gandesc decat la nisipuri fine, palmieri, un […]
  • BacovianBacovian Verde crud, verde crud… Mugur alb, şi roz şi pur, Vis de-albastru şi azur, Te mai […]
  • Distractii de duminicaDistractii de duminica Aflandu-ma la plimbare prin parc, aproape de inserat, am constatat o noua "jucarie" in […]
  • Nu stii ce te asteapta dupa coltNu stii ce te asteapta dupa colt Peste doua saptamani ma asteapta o mare provocare. Am emotii doar la gandul. Nu pot sa […]