Prima mea casa va fi la Gradina Icoanei. Clar! A doua, pe strada Lisabona, ori Paris, ori Roma.

Dar sa o luam de la inceput: dupa Street Delivery, care a fost un real succes, CFR-ul s-a gandit sa profite de tam-tam si sa gazduiasca acelasi eveniment intr-un cadru mai putin conventional. La gara :D. O idee cu potential, promitatoare, pusa in practica in pripa. Well, data viitoare speram la mai bine!

De la Gara de Nord am poposit la Aviatorilor, unde am redescoperit cu rabdarea unui om mare (ne-am plimbat vreo 2 ore pe acolo) si curiozitatea unui copil (chicoteam la fiecare detaliu de arhitectura, tufis de hortensii si nume de strada) casele, strazile, oamenii dintr-un Bucuresti la care visam cu totii.

Niciodata nu am auzit pasarile atat de clar! Poate doar in copilarie, la bunici, dar atunci eram prea preocupati de joaca. Iar casele! Vai! O splendoare! De multe ori imi imaginez cum ar fi sa locuiesc intr-o asemenea casa. Cu arhitectura veche, cu detalii romantice,  cu migala sculptate, cu balcoane mici, curte umbroasa si flori atarnand la pervaz.

Cu gandul la acest Bucuresti de altadat’, am luat-o pe jos pe Calea Victoriei, in cautarea noului lansat Journey Pub, despre care am auzit numai cuvinte de lauda. Infometati si oarecum setati sa nu avem asteptari foarte mari, pentru a nu fi dezamagiti pe urma, am ajuns pe George Enescu.

Locul este mi-nu-nat! Atatea detalii alese cu gust, hamace, ferestre deschise inspre Marrakesh ori Mediterana, invitatii la plaja, la board games, flori „plantate” in stropitoare si un meniu inspirat din toate colturile lumii. Plus muzica buna! Am incercat curcanul cu sos de citrice. Delicios!

Stiu ca suna dubios, mai ales in aceasta ordine, dar la toaleta miroasea foarte bine. Nu mai zic de curatenia si decorul exemplare.

Relaxati si putin cam veseli (ca doar n-am baut suc 😀 ), am mers inspre Ateneu. Si mergand hlizindu-ne, auzeam rasunand muzica clasica. Live. Hmm … atat de mult sa fi baut?! Nu! Era doar inceputul Simfoniilor de Vara.

Putea sambata asta sa fie mai buna de-atat?

gara de nord

at train delivery cfr

halta ursici

train delivery

art-at-train-delivery

train delivery vagon

arhitectura bucuresti

strada lisabona

mai bine nu

aviatorilor

journey pub

journey pub curcan citrice

 

Citeste si:

  • WoodBeNice to have UWoodBeNice to have U Nu stiu voi, dar eu am avut un weekend pe cinste. Sambata dimineata m-am trezit pusa pe […]
  • 5 Moves To Get The Perfect Butt5 Moves To Get The Perfect Butt I hope you didn't ate too much these days. Si daca ati facut-o, repejor incepem seria de […]
  • AsDoriSaNeCunoastemAsDoriSaNeCunoastem Ieri dimineata, in timp ce goneam spre birou, fiind evident in intarziere, un tip se […]
  • Strada LiliaculuiStrada Liliacului Niciodata nu am inteles de ce ai mei au insistat sa investeasca intr-o casa la tara. Se […]
tagged in streetdelivery