Astazi m-am trezit cu un dor imens de mare. Nu stiu sa spun de ce, nici ce ma aduce inapoi in timp. Stiu doar ca la prima ora am recapitulat pozele facute in Zakynthos. Probabil dorul nu era legat neaparat de mare, ci de ideea de libertate. Pentru ca valurile imi dau intotdeauna o senzatie de spirit liber. Pacat insa ca aceasta senzatie nu dureaza decat 2 saptamani. Pe an. 14 zile din 365, in cazurile fericite. Si totusi, proportia este tare trista.

Ceea ce imi aminteste ca nu ar fi rau sa avem vacanta toata vara. Cum se intampla in scoala. Ideea nu-mi apartine, nu am indraznit sa gandesc asa departe. M-a inspirat o prietena.

Chiar asa, unde au fugit cele 3 luni in care bateai mingea in spatele blocului sau alergai descult kilometri intregi la scaldat?! Si de cand ziua de vineri a devenit atat de siropoasa?

cameo

cameo

green

ochelari soare

costum baie koton

zakynthos cameoPort slip Marks&Spencer, sutien Koton, ochelari Paga Shop.

Citeste si:

  • Excentric CleopatraExcentric Cleopatra Inspirata de un fashion icon istoric (Cleopatra), am adaugat un accesoriu mai mult decat […]
  • Statement necklacesStatement necklaces Port o dragoste speciala pentru colierele statement, dupa cum cred ca ati observat deja. […]
  • Am reusit!Am reusit! Dupa aproape 7 luni de la primul gest, in sfarsit am ajuns la final! Nu a fost doar […]
  • Trezirea!Trezirea! Nu mi-au stat picioarele in acest sfarsit de saptamana. Am colindat de dimineata pana […]