O tinuta pentru birou (De fapt pozele au fost facute dupa ce m-am intors de la „datorie”): nici prea office, nici prea extravaganta. Ma obosesc si ma enerveaza uniformele, nu stiu cum as putea lucra intr-o banca. Nu imi plac tinutele scortoase, deux pieces-urile asortate atent cu camasa sau mai rau, pantofii la aceeasi culoare cu poseta.

Prefer blugii cu un sacou, costumele cu un tricou cu mesaj simpatic sau cu un personaj din desenele animate, fusta conica cu un top lejer din bumbac, pantalonii office cu o piesa putin pretentioasa si camasa cu jeansi.

Am anulat pretiozitatea perlelor cu un colier, suvenir din vacanta; pantofii sunt ultima achizitie (am facut o afacere tare buna cand i-am cumparat). In geanta se regasesc culorile mele preferate, care se repeta si in cazul sacoului (nu m-am gandit la asta pentru ca am primit-o cadou). Iar tricoul … nu ma mai satur de tricouri simple gri sau albe.

Marturisesc ca nu ma imbrac tot timpul in acest fel. Imi place ca in fiecare zi sa fiu un alt personaj cu un alt stil: boho, smart casual, femme fatale, inocenta, retro, country, etno, grunge  ….

 

la birou

smart casual

smart casual 2

smart casual 3

Citeste si: