Daca este vreun loc in tot Bucurestiul care ma face sa ma simt in vacanta, acesta este Lipscaniul. Terasele cochete, forfota de oameni aparent fara griji, aroma de cafea, cocktailurile delicioase si, mai presus de toate, cladirile vintage sunt ingredientele unei destinatii de relaxare perfecta.

Stradutele intortocheate si vitrinele magazinelor care ofera un spatiu consistent rochiilor de mireasa, tigancile care vand flori la colt si un batran ce isi castiga painea cantand la vioara compun o lume a Bucurestiului d’Altadat’. Iar daca soarele te forteaza sa iti pui ochelarii atunci DA, vei deveni una dintre acele siluete lipsite de ganduri negre.

Cateva cuvinte despre tinuta: country, etno, alb …mult alb, o pereche de ghete stylish si o poseta in acelasi stil country-etno. O portie consistenta de margele de-un lila murdar si o bratara cumparata din Grecia, plus nelipsitiii ochelari de soare.

ghete

lipscani

Citeste si:

  • Unde mi-e basca de ploaie?Unde mi-e basca de ploaie? De ceva timp am cochetat cu ideea unui outfit 100% frantuzesc. Mai mult decat atat, ma […]
  • D-ale lu’ Mitica, justitiarulD-ale lu’ Mitica, justitiarul Am un simt extraordinar al dreptatii. Poate d-aia am decis sa ma fac avocat cand ma fac […]
  • Luna plinaLuna plina Unul dintre lucrurile deranjante in a fi corporatist este faptul ca pe timp de […]
  • Boho ChicBoho Chic Imi inunda sufletul bucuria gradelor de afara, insa ma gandesc cu groaza la cele care se […]