In ultima perioada am tot felul de obsesii. Vestimentare, desigur. Dupa ce m-am asigurat ca toate jachetele de piele, sacourile, botinele, curelele, gentile, portofelele se incadreaza in cromatica maro-camel, dupa ce am pus pauza afinitatii mele pentru snake effect, mi-am dat seama ca niciodata nu o sa ma pot lipsi de tricourile mele marinaresti. Am destule si parca tot as mai avea nevoie. Deh, femeile!

Din obsesii in obsesii, am ajuns, la un moment dat, sa imi cumpar si o pereche de balerini in clasicele dungi. In plus, pe aceeasi filiera obsesiva, am ajuns sa port foarte des asa-numitii boyfriend jeansi, suflecati „marinareste”.

balerini albastri

sacou crem rosu

blugi vintage

geanta zara

balerini piele

tricou zara

Sacou Stephanie Anais, tricou Zara, geanta Zara, blugi vintage, balerini piele Unirii, inel Royal Caro, colier Meli Melo, cercei vintage.

 

Citeste si:

  • Basic (instinct)Basic (instinct) Multa vreme tinutele mele au fost compuse din tricouri albe, gri sau negre, simple si […]
  • Mom’s jeansMom’s jeans De cateva zile tot incerc sa va arat, mandra nevoie mare, noua mea pereche de jeansi. […]
  • ArgostoliArgostoli Nu cred ca m-am atasat mai mult de un oras cum s-a intamplat cu Argostoli. Situat […]
  • Viata de artist, cu moderatie, va rogViata de artist, cu moderatie, va rog Dintotdeauna am crezut ca o sa sfarsesc avand viata de artist. Nu, nu am crezut, am vrut […]